martes, 20 de febrero de 2018

MALETA VIATGERA

El passat divendres 16 varen explicar la seva maleta na Federica, n'Aritz i en David.

Na Federica ens va contar que li agrada molt jugar amb plastilina i a l'SCRABBLE, a més també li agraden els Pin i Pon i els playmòbils. Ens ha mostrat el seu llibre preferit que és una col·lecció de faules. També ens va mostrar la seva funda de la tablet que li encanta perquè té gelats dibuixats. Ens ha contat que per anar a dormir fa servir una caixa de música que li varen regalar i que té una cançó de nadal. A na Federica l'apassiona la música i fins i tot toca el piano i el violí.

N'Aritz ens va dur una maleta ben carregada. Principalment varen destacar els seus peluixos. També ens va mostrar una foto de quan ell era petit. Ens va explicar que la seva pel·lícula preferida és "Cómo entrenar a un dragón" i té un peluix del personatge principal. També ens ha mostrat dos dels seus llibres preferits que està llegint. Per acabar, n'Aritz és un bon jugador de bàsquet i ens ha mostrat la seva camiseta amb el número 88 i una trompeta per animar a l'equip. 

En David ens va presentar a la seva germana petita, que l'estima molt. També ens va ensenyar una altra foto de quan ell era petit. En David és un aficionat dels zomblings, per això ens va mostrar una capsa amb una petita mostra, ja que ens va dir que a casa en tenia moltíssims. Per acabar, destacar que li encanta dibuixar.







No hay comentarios:

Publicar un comentario